Er du optimist, eller er du pessimist? Hvad er vigtigst, når du vil tabe dig?

Er du optimist, eller er du pessimist? Hvad er vigtigst, når du vil tabe dig?

Optimist eller Pessimist?Din optimisme, og din tro på at du kan ændre noget i dit liv, er absolut afgørende for, om noget vil lykkes for dig. 

Det gælder også, når du vil tabe dig.

Du kan tage en  beslutning om, at du vil ændre noget i dit liv, men hvis du samtidig tvivler – dybest inde, så lykkes det ikke for dig.

Derfor: Du skal finde din mentale tro på dig selv. Den er der. Du har den: Troen på dig selv. Uanset hvad, der end måtte have fået dig til at tvivle på dig selv – engang, så er det ikke sandheden.

At være pessimist, kan være en dårlig vane, du har fået tillagt dig. At du simpelthen er gået hen og blevet lidt af en sortseer. Måske har du fået en masse slag over snuden, og nu tror du ikke rigtig på noget mere. Men uanset hvad der er sket i dit liv – indtil nu, så er der kun én som kan ændre dit liv – til noget bedre, og det er dig!

  • Men jeg føler ikke, at jeg er en stærk kvinde
  • Jeg har en alvorlig konflikt med en kollega
  • Min mand stak af med en ti år yngre model
  • Hele min familie er meget glad for mad
  • Jeg har ikke selv valgt at blive ledig
  • Jeg føler mig meget ensom
  • Jeg har mistet alle mine penge
  • Jeg er blevet syg

Du kan selv fortsætte listen med ting, der er aktuelle i dit liv.

Vi kan alle sammen finde undskyldninger

Undskyldninger for ikke at gøre noget. Sådan  var det også for mig. Jeg har også været opgivende af og til. MEN! Jeg måtte også erkende, at der kun var én, der kunne ændre mit liv – mig selv! Uanset min situation, var der kun mig til at vælge, hvordan jeg ville se på min fremtid. Om jeg ville være optimist eller pessimist!

Der er ting, du ikke kan ændre. Jeg ved det godt. Og selvfølgelig kan ting påvirke dig så meget, at det synes uoverskueligt at gøre noget ved dem. Sagen er bare den, at hvis al din energi går med bekymringer og pessimisme, så er der ikke noget tilbage i dig til at bringe dig videre i dit liv.

Derfor er din tro på, at du kan ændre noget så utrolig vigtig. Din optimisme. Tilliden til dig selv. Tilliden til, at du kan ændre dét, du har brug for at ændre i dit liv.
Så JA. VÆR OPTIMISTISK.

Optimister gennemfører deres mål i fire ud af fem tilfælde.
Pessimister får til gengæld sjældent gennemført noget. Og når de gør, er det ofte andre, der er årsagen til det

– ikke dem selv!

Vær en optimist.
Også omkring dit vægttab.

Har du læst, hvad du ikke må sige? Tryk HER for at læse det

Charlotte Ellen Rønn

Comments are closed.