Du hjælper også mig – Tak

Du hjælper også mig – Tak

 

Igennem mit arbejde med at skrive denne bog, til dig, har jeg nemlig selv fået arbejdet mig igennem mange af mine egne tanker, som ikke var kommet på plads tidligere.

Du har også hjulpet mig, af med nogle af mine gamle forhindringer og overbevisninger. Det er jeg dig dybt taknemmelig for.

Med mine egne nye støttende tanker og overbevisninger, har jeg nu fået nogle helt nye og spændende mål og sluppet en masse gammel sorg og frygt.

Jeg synes bestemt ikke, at mit eget liv altid har været lige let, men jeg har lært meget af alt det, jeg har været igennem og oplevet. Vildt meget.
Det har været hårdt, men da jeg forstod at bruge mine tankemæssige nedture anderledes, lærte jeg også at bruge min smerte som drivkraft. Først dér så jeg, hvor mange muligheder jeg havde – lige foran mig.
Muligheder, som jeg jo rent faktisk havde haft hele tiden!

Brug dine tanker positivt og konstruktivt. Se, og forestil dig, alt det gode der ligger og venter på dig derude i fremtiden. Alle de muligheder du har for, at skabe dit liv, der passer til det du står for.

Charlotte Ellen Rønn

Comments are closed.