Sig hvad du mener….

Sig hvad du mener….

Jeg glæder mig til at høre om din oplevelse af denne hjemmeside samt bogen
‘SEX eller CHOKOLADE’, og jeg modtager gerne både ros og ris.

Både denne hjemmeside, og bogen, kan forhåbentlig hjælpe dig til at få et bedre og lykkeligere liv. Det er i hvert fald min intention med begge dele.

Hvis der er noget på denne hjemmeside, eller i bogen, som du stiller dig kritisk overfor, vil det være en stor hjælp for mig, hvis du vil tage dig tid til at sende mig en mail, hvor du uddyber din kritik – specifikt og præcist.
Hvis vi mennesker er hårde ved os selv, og taler dårligt til os selv, er vi også tilbøjelige til at være hårde ved andre, og tale dårligt om/til dem.
Derfor. Hvis du har kritik, som du ikke konstruktivt kan begrunde, så tænk over om den kritik du kommer med, også afspejler den kritik du har overfor dig selv. Giv konstruktiv kritik til dig selv… og til andre.

Skriv gerne personligt til mig på SEXellerCHOKOLADE@gmail.com
og fortæl mig, hvad du synes der var særligt godt ved bogen, eller hvad du synes jeg kunne have gjort bedre, og hvordan jeg kunne have gjort det bedre.
TAK.

Alle forslag til hvordan jeg kan gøre det bedre, modtages med kyshånd.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.
Jeg lover at jeg aldrig spammer dig, eller aldrig vil give dine oplysninger videre til andre.
Jeg behandler dine oplysninger fortroligt og med respekt.

Følg også gerne med i debatten på www.SEXellerCHOKOLADE.dk

Charlotte Ellen Rønn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig NYHEDSMAIL allerede i dag og få gode slanketips samt besked når bogen - SEX eller Chokolade - udkommer i 2019 Se her! FÅ BOGEN GRATIS: Jeg søger 100 testlæsere. Vil du læse bogen før alle andre? Du får bogen kvit og frit (Værdi: 298,- kr.) mod at du bagefter skriver til mig, hvad du synes om bogen. Skriv til mig på: SEXellerChokolade@gmail.com Luk